Jezelf hervinden

Jezelf hervinden

“Ik heb geen solostem” zei ze tegen me tijdens onze eerste 1 op 1 sessie.

Ik hoorde iets heel anders

Ik hoorde een bijzonder en eigen stemgeluid

En dacht, als ze niet bang is om energie te geven en vrij te gaan zingen heeft ze wel degelijk een solo stem!

Ze koos het prachtige nummer, Used to be mine van Sara Bareilles.

Wat gaat over dat je de persoon die je nu bent niet meer herkent en verlangt naar de persoon die je was. Heel herkenbaar voor mijn klant en haar verhaal. Daardoor kon ze het ook met zoveel gevoel en overgave zingen op het eindconcert van Zing Wie Je Bent en raakte ze iedereen! Ze vertelde het publiek dat ze tijden het traject de verbinding met haarzelf had terug gevonden, zo mooi.

Gisteren sprak ik haar weer en ze vertelde me dat Zing Wie Je Bent zoveel in beweging had gezet, ze een nieuwe opleiding gaat doen wat ze in haar coaching wil verwerken. Fantastisch dat ze de energie weer voelt om stappen te gaan zetten om haar droombedrijf en droomleven te realiseren.

Ze raakte mij ook enorm met Used to be mine, omdat ik mijzelf ook herken in de tekst. De afgelopen jaren heb ik twee periodes gekend waarin ik mijzelf niet meer herkende. De eerste keer was dat na de geboorte van mijn eerste kind, Noèl. Ik was na 1 jaar met gemiddeld zo’n 4 uur gebroken slaap per nacht en een verhuizing doodop, alles was me teveel. Ik herkende mezelf niet meer in de spiegel, leek wel ziek en had het gevoel dat ik in 1 jaar tijd 5 jaar ouder was geworden.

Door weer tijd voor mezelf te gaan nemen, dingen gaan doen waar ik blij van werd en goed voor mezelf te gaan zorgen krabbelde ik er weer bovenop.

Ik denk dat veel moeders en vrouwen die iets heftigs hebben meegemaakt zich hier in zullen herkennen.

Dat je de verbinding met jezelf kwijt raakt

Jezelf niet meer herkent

Je je afvraagt of die energieke, gepassioneerde, vrolijke vrouw er nog is…

Zingen is dé manier om je weer te re-connecten met jezelf

Je verdriet, angst en boosheid te kunnen verwerken

Je gevoelens te uiten

Plezier en ontspanning te vinden

En jezelf te helen

Dit is wat we doen in de Sing Who You Are Academy

Een diepgaand coachingtraject van 3 maanden

Waarin we gaan lachen en huilen

Plezier hebben én de diepte in gaan

Juist door die combinatie werkt dit traject super effectief en krachtig

Meld je via deze link aan, dan krijg je van mij wekelijks inspiratie, tips en info over Sing Who You Are

Herken je je in dit verhaal en hou je van zingen? Je kan nu met mij een vrijblijvende GRATIS 1 op 1 sessie plannen waarin we jouw blokkades en potentieel in kaart gaan brengen.

Wees welkom mooie, krachtige vrouw! <3

Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden

Ja ik meld me aan voor de gratis masterclass!

Ja ik meld me aan voor de groepscursus Sing Who You Are!