Zangeres

Op het podium ben ik helemaal in mijn element!
Ik HOU er van om mijn publiek te raken, entertainen en inspireren met mijn stem, eventueel gecombineerd met acteren, dans en show.
Ik ben gespecialiseerd in easy-listening pop, soul en jazz/great american songbook. Je kan mij boeken met pianist, jazztrio of complete band.

Momenteel werk ik aan mijn eigen album die later dit jaar gereleased zal worden, een droom die uitkomt!
Een volgende droom is prachtige filmische videoclips maken bij de singles én een theatertour.

In 2014 heb ik mijn eigen Theatershow Dreams gecreëerd en (hoogzwanger) uitgevoerd, een droom die uitkwam! Zie hier een promo video

In 2007 werd ik gevraagd om de titelsong "Fly me to the moon" in te zingen voor de internationale film Jump starring Patrick Swayze. Hiervoor werd ik naar Los Angeles gevlogen om in de grootste studio van L.A. samen met het Los Angeles Philharmonic Orchestra te zingen onder leiding van musical director Kevin Kaska (Hij heeft filmmuziek van veel grote Hollywood films geschreven en georchestreerd zoals Batman, The Greatest Showman en Pirates of the Carribean). In deze studio is ook de filmmuziek van o.a. Pirates of the Carribean en Titanic opgenomen. Een hele bijzondere ervaring!
Een jaar later heb ik de titelsong nogmaals gezongen op de première van de film in Linz, Oostenrijk.

In 2018 en 2019 heb ik in deze waanzinnig leuke show gespeeld: Xtra Ordinario met een superleuk team multi getalenteerde entertainers. Wast was het heerlijk om de DIVA te mogen spelen!

Ik zing al zo'n 15 jaar samen met verschillende pianisten een gevarieerd repertoire (luister hier onder), heerlijk om te doen en een mooie muzikale omlijsting voor allerlei gelegenheden zoals trouwerijen, recepties, diners.

In 2013 heb ik met mijn getalenteerde vrienden Robbert en Patricia onze show CPR...brings you back to life! gecreëerd. We zijn de studio in geweest en hebben in het theater gestaan. Zie hier onder het resultaat!

Ik HOU van het theater...publiek wat er echt zit om naar jou te kijken en luisteren...dan kan je echt verbinding maken. Hier zing ik één van mijn favoriete "interactie met publiek" liedjes.

Ik schrijf zelf ook graag liedjes. Enkele heb ik heel basic als demo opgenomen in 2006. Dit is er één van. Momenteel werk ik aan mijn eerste complete album met allemaal eigen geschreven nummers. Heel anders dan dit nummer, de stijl is pop met een randje soul/jazz/funk en inhoudelijk gaan de liedjes over persoonlijke en spirituele groei.

Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden

Ja ik meld me aan voor de gratis masterclass!

Ja ik meld me aan voor de groepscursus Sing Who You Are!