Music

Op het podium ben ik helemaal in mijn element!
Ik HOU er van om mijn publiek te raken, entertainen en inspireren met mijn muziek en stem, liefst in combinatie met acteren, dans, humor, interactie, bewustzijn, improvisatie, entertainment en show.

Momenteel werk ik aan mijn eerste solo album met eigen songs waar vanaf dit voorjaar singles gereleased zullen worden, een droom die uitkomt!
Bij elke single zal een prachtige filmische videoclip komen en ik werk aan een speciale show waarmee ik de theaters in wil.

Daarnaast ben ik als zangeres met meer dan 25 jaar podium ervaring gespecialiseerd in easy-listening en jazz/great american songbook. Je kan mij boeken met pianist, jazztrio of complete band voor speciale gelegenheden.

In 2014 heb ik mijn eigen Theatershow Dreams gecreëerd en (hoogzwanger) uitgevoerd, een droom die uitkwam! Zie hier een promo video

In 2007 werd ik gevraagd om de titelsong "Fly me to the moon" in te zingen voor de internationale film Jump starring Patrick Swayze. Hiervoor werd ik naar Los Angeles gevlogen om in de grootste studio van L.A. samen met het Los Angeles Philharmonic Orchestra te zingen onder leiding van musical director Kevin Kaska (Hij heeft filmmuziek van veel grote Hollywood films geschreven en georchestreerd zoals Batman, The Greatest Showman en Pirates of the Carribean). In deze studio is ook de filmmuziek van o.a. Pirates of the Carribean en Titanic opgenomen. Een hele bijzondere ervaring!
Een jaar later heb ik de titelsong nogmaals gezongen op de première van de film in Linz, Oostenrijk.

In 2018 en 2019 heb ik in deze waanzinnig leuke show gespeeld: Xtra Ordinario met een superleuk team multi getalenteerde entertainers. Wat was het heerlijk om de DIVA te mogen spelen!

Ik zing al meer dan 15 jaar samen met verschillende pianisten een gevarieerd repertoire (luister hier onder), heerlijk om te doen en een mooie muzikale omlijsting voor allerlei gelegenheden zoals trouwerijen, recepties, diners.

In 2013 heb ik met mijn getalenteerde vrienden Robbert en Patricia onze show CPR...brings you back to life! gecreëerd. We zijn de studio in geweest en hebben in het theater gestaan. Zie hier onder het resultaat!

Ik HOU van het theater...publiek wat er echt zit om naar jou te kijken en luisteren...dan kan je echt verbinding maken. Hier zing ik één van mijn favoriete "interactie met publiek" liedjes.

Ik schrijf zelf ook graag liedjes. Enkele heb ik heel basic als demo opgenomen in 2006. Dit is er één van. Momenteel werk ik aan mijn eerste complete album met allemaal eigen geschreven nummers. Heel anders weer dan dit nummer, de stijl is pop met een randje soul/jazz/funk en inhoudelijk gaan de liedjes over persoonlijke en spirituele groei.

Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden

Ja ik meld me aan voor de gratis masterclass!

Ja ik meld me aan voor de groepscursus Sing Who You Are!