Zingen is twee keer mijn redding geweest

Als kind was ik erg verlegen, gevoelig en praatte heel zacht. Ik was daardoor een makkelijk doelwit voor pesterijen, durfde niets terug te doen. Toen deed ik al vaak net (alleen in mijn slaapkamer) alsof ik als artiest voor een uitzinnig publiek stond op de liedjes van het album True Blue van Madonna. Toen ik in mijn tienerjaren er achter kwam dat ik best aardig kon zingen ging er een wereld aan mogelijkheden voor me open. Zeker toen ik in een entertainment team terecht kwam met hele leuke, lieve mensen waar ik wekelijks mee op het podium stond in een show met zang, dans en spel. Ik kroop uit mijn schulp, bloeide helemaal op. Voelde mij helemaal in mijn element en kon mijzelf zijn. Werd juist gewaardeerd om wie ik werkelijk was. Het gaf me heel veel plezier, vriendschappen, voldoening, energie en een doel. Ik groeide van verlegen meisje tot zelfverzekerde artiest. Dit was de eerste keer dat het podium opgaan mijn redding was.

Toen ik moeder werd kwam zelf zingen en optreden steeds meer op de achtergrond. Ik ging een studie Natuurvoeding doen en richtte een tweede bedrijf op: Eten op gevoel in 2016. In 2017 werd ons tweede kindje geboren. Zo’n 3 maanden na haar geboorte kreeg ik door een combinatie van zwangerschapshormonen, stress om de borstvoeding en een bijwerking van het medicijn domperidon (wat ik nam om mijn melkproductie te verhogen) een hyperventilatie aanval en in de weken daarna begon ik me steeds slechter te voelen. Mijn hele systeem was van slag en verkrampt. Door goede voeding, mindfulness, veel bewegen, slapen op een aardingslaken en hulp van een homeopaat, maar vooral van mijn lieve familie en de liefde van mijn partner en kinderen kwam ik er weer bovenop. 

Door dit hele gebeuren ben ik enorm gegroeid, ik heb haarfijn aangevoeld wat mij energie kost en wat mij energie geeft, waardoor ik nu weet hoe ik goed balans kan houden. Ik heb mooie inzichten gekregen en ik voel een duidelijke richting in wat ik wil doen.

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te inspireren en te helpen door middel van mijn muziek, samen zingen, je ware Zelf ontdekken en een natuurlijke leefstijl.

Als dit jou aanspreekt neem dan contact met mij op door te mailen naar info@christelpeters.com 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden

Ja ik meld me aan voor de gratis masterclass!

Ja ik meld me aan voor de groepscursus Sing Who You Are!